The New-Look Forum Feedback Thread


#581

Can someone please show me how to block other users? I need it now more than ever.


#582

Can someone please show me how to block other users? I need it now more than ever.


I didn't do anything wrong :(

#583

I’m sorry, did Em say something? :wink:


#584

Anyone else having trouble with group pm’s? Any name entered in additional recipients produces a “user does not exist” error.


#585

That's been an issue on this board for awhile...


#586

Can someone please show me how to block other users? I need it now more than ever.

Click on your user name in the top left and then go to manage ignore prefs. It's been getting a work out lately.


#587

Anyone else having trouble with group pm's? Any name entered in additional recipients produces a "user does not exist" error.

The PM system is the anti-Rolo, it will let you send group PMs but only to members that start with lowercase - PMs to multiple members that start with Capital letters have to be sent individually.

Ditto with adding people to existing conversations - you can add say fogdog to an existing conversation but not Riolio.


#588

Lol, amazing.


#589

O_O

 

Incredible.


#590

 

Can someone please show me how to block other users? I need it now more than ever.

Click on your user name in the top left and then go to manage ignore prefs. It's been getting a work out lately.

 

There it is!!! I was clicking the username in the top left corner of the text box/posting section

 

Thanks Davo!


#591

Anyone else having trouble with group pm's? Any name entered in additional recipients produces a "user does not exist" error.

The PM system is the anti-Rolo, it will let you send group PMs but only to members that start with lowercase - PMs to multiple members that start with Capital letters have to be sent individually.
Ditto with adding people to existing conversations - you can add say fogdog to an existing conversation but not Riolio.

Ah that totally makes sense. Well done on working that out.

#592

Also totally minor issue, but if you quote 2 different people in 1 post, the "posted by" often comes up wrong in the second one in the text typing box - still posts correctly.
 
Hitting the "show code" button on & off again makes it display correctly.


#593

Hmm, I can't replicate that one.


#594

On checking - it's only when I C&V the quote from a different tabs (Chrome on Win)

 

 

Most minor of minor issues so I DEMAND you fix it IMMEDIATELY.


#595

Sorry Saga thread has disappeared.


#596

What has happened to the asada thread please


#597

Mods got sick of the crap it was filling up with, I’d guess.


#598

I'm not sure if i'm going insane as i just did this recently but how do i ignore people again?


#599

look about half a dozen posts back you lazy ****  :lol:


#600

look about half a dozen posts back you lazy ****  :lol:

Oh!  I didn't even see Davo's post there!  :S

 

Thanks for the heads up.