Posting Media on Neue Blitz

You can now post Media and have it automatically embed on Blitz. Just paste in the URL.  


The following types are supported:

Youtube
Vimeo
Imgur
Pastebin
Soundcloud
Gyazo
.jpg, .png and .gif URLs

Examples:

Pasted Vimeo URL
http://vimeo.com/36820781

Pasted Soundcloud URL
https://soundcloud.com/dorothytheband/dorothy-wild-fire

Pasted GIF URL
http://33.media.tumblr.com/d05f215b5f89b8c243141ef98b64ebef/tumblr_mq2mbyw3Sx1s5cx9po2_250.gif

Pasted YouTube URL
https://www.youtube.com/watch?v=9ouxZoc5X6U


Nice. Very simple.

No more excuses techni-phobes!!

But I can’t paste text or a link to a news article?  Or am I doing it wrong.

webms don’t work :frowning:

But I can’t paste text or a link to a news article?  Or am I doing it wrong.

Try paste as text.

2nd icon from the right, top of comment box.

I won’t pretend to know anything about this, but im trying to upload a .jpg from mobile and it wont post saying needs body.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9e/Essendon_logo_2010.png

Just pasting text of image location worked for me, above on iPhone.

I won't pretend to know anything about this, but im trying to upload a .jpg from mobile and it wont post saying needs body.

If you’re uploading a file you need to at least put a dot or a letter in the post.

Like DJR said if you just paste the URL of an image (must end in .jpg, .gif or .png) it’ll appear automatically.

Just pasting text of image location worked for me, above on iPhone.

Yeah, … Rolo hasn’t adjusted the rules & method yet … but sometimes, (I don’t know what situations/browsers etc), you have to hit the post image button, then paste the link in the resultant pop up text box, then hit ENTER, then hit post comment.

What a ■■■■■■ forum.

Just pasting text of image location worked for me, above on iPhone.

Yeah, … Rolo hasn’t adjusted the rules & method yet … but sometimes, (I don’t know what situations/browsers etc), you have to hit the post image button, then paste the link in the resultant pop up text box, then hit ENTER, then hit post comment.

I won't pretend to know anything about this, but im trying to upload a .jpg from mobile and it wont post saying needs body.

If you’re uploading a file you need to at least put a dot or a letter in the post.

Like DJR said if you just paste the URL of an image (must end in .jpg, .gif or .png) it’ll appear automatically.

Damn it, hate when people post while you write a post … you are aware of the described instances Rolo?? … I can’t drag & drop images, or just paste a link straight into the comment box … & I’m not alone.

It happens for me on F Fox, Pale Moon, & Chrome, have to do the above method, O/wise just the link appears, rather than the image.

just paste image url into text don’t need the url/linking media button.

e.g. http://i.imgur.com/4l2I13i.gif

http://i.imgur.com/cA9fCcy.jpg

It works the same on mobile for me, chrome android.

Just pasting text of image location worked for me, above on iPhone.

Yeah, … Rolo hasn’t adjusted the rules & method yet … but sometimes, (I don’t know what situations/browsers etc), you have to hit the post image button, then paste the link in the resultant pop up text box, then hit ENTER, then hit post comment.

I won't pretend to know anything about this, but im trying to upload a .jpg from mobile and it wont post saying needs body.

If you’re uploading a file you need to at least put a dot or a letter in the post.

Like DJR said if you just paste the URL of an image (must end in .jpg, .gif or .png) it’ll appear automatically.

Damn it, hate when people post while you write a post … you are aware of the described instances Rolo?? … I can’t drag & drop images, or just paste a link straight into the comment box … & I’m not alone.

It happens for me on F Fox, Pale Moon, & Chrome, have to do the above method, O/wise just the link appears, rather than the image.

When you enter a URL to an image and hit ‘Post Comment’ the automatic preview that comes up will only show the link.

If you refresh the page it’ll load the image.

It’s just that preview that is wrong.

direct paste of image address, Chrome/Win

.

Pasting image address into pic dropdown box, with ‘.’

paste image address into attach image/file

Deckman theres nothing there, no link, why not just paste link into the body of the text. Its not hard.